Titre pour le contenu (image, formulaire ou autre)

facebook oldalunk
online rádiók
DI.FM @ happyhardcore.com
DI.FM @ Oldschool Electronica
hCore.fm Radio
KRAFTYRADIO.com
Nu-Rave.com Radio
Revivalkult

mix ajánló

letölthető zene

friss megjelenés
Hardcore Energy 2

hallgatás
Total Rush pres. Happy2Rave

A hír létrejötte: 2018. November 11.

Az év végéhez közeledve újra útra kel a Total Rush partisorozat és meg sem áll egészen Szegedik, ahol a Pulzus Café fog helyt adni az egész estés tombolásnak. A belépés ingyenes, blasterNOX, Hiffy & Nu-C és RikeR pedig mindent meg fog tenni a régi és új, underground és mainstream, happy hardcore és rave (csipetnyi hardtrance hozzáadásával) megfelelő arányáról. Tehát naptárba beirni, december 1, Szeged, Pulzus Café!


Happy Ravers Unite!

A hír létrejötte: 2018. Július 28.

Augusztus 10-én újra gyors ütemektől lesz hangos Budapest belvárosa, ugyanis folytatódik a Total Rush sorozat! Egyenesen Angliából érkezik az est fő fellépője, UK Dave, aki mellett blasterNOX, Hiffy & Nu-C és RikeR fog gondoskodni a 170 BPM feletti tombolásról. A helyszin a Beat On The Brat klub, a belépés ingyenes!


Total Rush - Back To Győr!

A hír létrejötte: 2017. Szeptember 14.

Szeptember 15-én ismét útra kel az alapvetően Budapest központú itthoni scene és meg sem áll egészen Győrig, ahol már bebizonyosodott, hogy szükség van ilyen stílusokra is. Ezúttal Dr. Folli, Hiffy & Nu-C és RikeR fogja szállítani a happy hardcore és rave zenéket, azokból is az oldschool, avagy régebbi darabokra fókuszálva. Helyszín ismét a Dongó klub, belépő 1000 forint.


Total Rush - Holiday in Raveland

A hír létrejötte: 2017. Július 30.

Idén nyáron sem maradunk buli nélkül, aki a fesztiválszezonban kicsit "lazítani" akar, annak a Beat on The Bratet ajánljuk augusztus 11-én, ahol DJ Ninth, DJ Flatline, Hiffy & Nu-C és RikeR fogja egész este pakolni a jobbnál jobb rave és happy hardcore lemezeket. A belépés ingyenes!


TOTAL RUSH Baxx To The Hardcore - Scooter special

A hír létrejötte: 2017. Május 08.

A Scootertechno Hungary és a TOTAL RUSH ismét összefog, hogy a május 27-i Scooter koncert után egy brutális afterpartyval szolgáljon a rajongóknak: BAXX TO THE HARDCORE - klasszik rave és happy hardcore zenék egész éjjel megállás nélkül a belvárosi Gozsdu Manó Klubban! Az este vendégfellépője Gosh, aki az osztrák Rave on Vienna égisze alatt pörgeti a 160 BPM feletti rave-ületet, mellette pedig Hiffy & Nu-C és RikeR fogja biztosítani a tomboláshoz szükséges hangulatot. Természetesen idén is lesz "100% Scooter" szett - DJ Flatlinenak köszönhetően, két órán keresztül csak és kizárólag Scooter számok 1993-tól 2017-ig! Belépő 500 forint, melyhez ajándék Unicum jár!


Hír archívum